Meny

TAO bastu och ångbad från Imaginox

Nu erbjuder vi TAO Bastu från Imaginox – en innovativ serie bastur och ångbad med unikt anpassad design. Dessa skräddarsydda lösningar garanterar en lyxig och avkopplande bastuupplevelse. Med fokus på innovation och professionellt stöd förvandlar vi din vision till verklighet, från koncept till den unika bastuupplevelse du drömt om.

Skräddarsydd elegans

Upptäck en värld av modern design, exakt produktion och möjligheten att anpassa till vilket utrymme som helst, med ett brett urval av material, designutförande och tillbehör. TAO Bastu och ångbad från Imaginox skapar den perfekta balansen mellan kvalitet, förfinad design och teknologiska innovationer. Varje bastu och ångbastu är skapad för att erbjuda en lyxig och avkopplande upplevelse, där varje detalj är noggrant utformad för att passa just dina behov och önskemål.

Privata och kommersiella bastur, skräddarsydda efter mått och behov.

Varje TAO-bastuprojekt behandlas individuellt, från planering och produktion – och håller fast vid traditionen av handgjord tillverkning. I TAO bastur kan du känna kvaliteten hos dess naturliga material och den precisa omsorgen bakom. Skapa från individuell storlek, form, material, belysning och bastutyp för att uppfylla dina förväntningar ned till sista detalj.

Vi berättar gärna mer. Kontakta oss, eller låt oss kontakta dig, så hittar vi rätt lösning för ditt projekt.

Boka konsultation